Σάββατο, Ιουλίου 29, 2006

Σάββατο βράδυ

Σάββατο βράδυ λοιπόν και την περνάω μέσα, αραχτός σπιτι χωρίς κάποια ιδιαίτερη ασχολία. Αρκετοί ή θα ετοιμάζεστε ή θα έχετε ήδη βγεί, μια κρύα μπυρούλα και για μένα??????

Μετά απο πάρα πολύ καιρό δοκίμασα εάν δουλεύει η τηλεόραση, σπτάλησα αρκετό χρόνο στο zaping αλλά τίποτα καλό να δούμε. Οπότε τόριξα και γω στη σκέψη, για πολλά και διάφορα, σημαντικά και ασήμαντα, παλαιά και νέα. Ένα μίγμα με λίγο απόλα. Είναι απίστευτο το μπορείς να σκεφτείς και πως να συνδυάσεις πράγματα και καταστάσεις με μια απλή σκέψη, άσε δε τα ταξίδια. Σε κλάσματα δευτερολέπτου μπορείςνα βρεθείς σε απίστευτα μέρη......

Το απογευματάκι συμάζεψα λίγο το "μωρό", μου έχει περάσει η ιδέα να βάλω τα vista. Έχω την δοκιμαστική έκδοση απο τη microsoft και λέω να ρίξω μια ματιά, στις τρελλές ιδέες του βασιλάκη του gates. Τελικά βαρέθηκα να το κάνω σήμερα, ίσως αύριο, ίσως απο δευτέρα που δεν θάχουμε και ιντερνέτ για λίγες μέρες λόγω αναβάθμισης γραμμής adsl.

Αρκετά βαρετή ημέρα, δεν μούκατσε καλά. Ποιός ξέρει γιατί. Πάντως με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχει τελειώσει και περάσαμε στην επόμενη. Ελπίζω να είναι καλύτερη.

Αν και πολλές φορές το στοιχείο που κάνει την διαφορά είναι το πώς βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα και όχι πως αυτή ονομάζεται.

Ο galaxy δίνει ένα μικρό ρεσιτάλ σήμερα απο παλιά αγαπημένα τραγούδια, καλή παρεούλα, νάναι καλά τα παιδιά του σταθμού.

Σε λίγο μας αποχαιρετά και ο ιούλιος, δεν αξιόθηκα ακόμα να πατήσω αμουδιά. Και δεν το βλέπω για φέτος. Εκτός και αν την κάνω για κανά εξωτικό νησί χωρίς επιστροφή όμως. Πάντα είχα αυτή την τρελλή ιδέα, να βρώ κάποιο νησί τροπικό, χωρίς κατοίκους και να πάω να αράξω εκεί μόνος μου.

Καλύβα πρόχειρη, ψάρεμα και αραλίκη όλη μέρα στην παραλία. Να τσακώνομαι με τα δέντρα όταν εκνευρίζομαι και να φιλοσοφώ με τις πέτρες......., έχω ξεφύγει λίγο αλλά δεν είναι τρομερό. Σκέψεις είναι απλές. Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο να με οδηγήσει στις σκέψεις αυτές, έτσι έρχονται και φεύγουν. Την συγκεκριμένη την έχω χρόνια πολλά, ίσως κάποτε να γίνει πραγματικότητα ίσως και όχι.

Να ξαναπάω για ντουζάκι ή όχι? Το σπίτι έχει φοβερή ζέστη, στα ορυχεία να δούλευα τόσες φορές δεν θα πλενόμουνα. Αλλά δεν γίνεται και τίποτα, μέχρι να βγώ μούσκεμα στο ιδρώτα και πάλι απο την αρχή. Δεν έχω και το μηχάνημα του διαβόλου (αρκουδίσιον ντε) οπότε ζορίζει πολύ η δουλειά.

Τυχεροί όσοι είστε τώρα δίπλα σε νερό, μα καλή παρεούλα και δροσερά ποτάκια. Καλή φάση, να περάσετε καλά και να μην ξεχάσετε την κρύα μπυρούλα για μένα.

11 Comments:

At 12:37 π.μ., Blogger Afrikanos said...

Αδερφε, παρηγορησου οτι κι εγω μεσα καθομαι....για σενα ειναι η ζωη/τα γουστα ρε κουφαλα...ε?

:-)))

Σου ακουγεται γνωστο? :-)ΡΡΡ

Τα babies τι κανουνε? Ολα καλα?
:-)

 
At 12:41 π.μ., Blogger roupis said...

Το ένα βολτάρει κάπου στο νησί του πέλοπα, το άλλο το βλέπω να κόβει βόλτες στον παγκόσμιο ιστό.

Γιατί μέσα ρε boy? Τράβα καμιά βόλτα παραλία να στανιαρεις κοματάκι....

 
At 12:46 π.μ., Blogger Afrikanos said...

ξεμπαρκαρα απο πισινα κι ειπα να στανιαρω λιγο...να παρω δυναμεις...να πιω κανα νερο!

:-)))

 
At 12:54 π.μ., Blogger roupis said...

Πισίνα εεε???

Αυτά είναι γούστα, για σένα είναι η ζωή ρε ψηλέ......

Και μετά μου κλαίγεσαι, θα σε callφωνάρω αύριο να τα πούμε

 
At 9:03 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Κι εγώ που βγαίνω τι να πω;Έτσι για το έθυμο το κάνω το καημένο.Τι να σας πω,έχετε χάσει επεισόδια τα οποία μόνο με μπύρες η ούζα μπορώ να σας εξηγήσω!!!Οπότε για να ξεχάσω κι εγώ το καημένο βγαίνω που και που. Αχχ.Σβήνω τον πόνο και τη μοναξιά μες την τεκίλα και τη βότκα.Είναι ζόρικη η ζωή!!!!!

 
At 11:51 π.μ., Blogger roupis said...

Ξέρω ξέρω & σε καταλαβαίνω απόλυτα

Δύσκολη πουναι η ζωή για σένα, μπύρες ούζα, γυναίκες, χαβαλές..... άστα να πάνε.

Σπαράζει η καρδιά μου & μόνο που σκέφτομαι το πόσο δύσκολα περνάς.

(είσαι για πολλές κλωτσιές, galaxia)

 
At 12:45 μ.μ., Blogger Nemertes said...

Fredoccino θες; Άραξε dear άραξε... σκέψου το μέλλον μέσα στις εφημερίες και στις ενέσεις... άρπαξε το τώρα που μπορείς... το ρεπό εννοώ ούγκα... :p

 
At 9:14 μ.μ., Blogger Η Μικρή Ολλανδέζα said...

Roypako υπομονη.... ΚΑΙ Κυριακή βράδυ μέσα....

Αλλοιιιιι ειναι οι τυχεροι!!!
Με τα beach party και τα σχετικά!
Αλή απο μας!

 
At 11:18 μ.μ., Blogger roupis said...

Beach party?!?!?!?!

Αυτά είναι γούστα, και μετά κλαίγονται
κιόλας, τι να πείς....

Θα έρθει και η ώρα μας, μη μου αγχώνεσαι

 
At 12:28 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τι να σας πω.Εγώ είμαι της γνώμης οτί κανένα πάρτακι δε πρέπει να μενει ανεκμεταλευτο και καμία βότκα πάνω απο ένα τεταρτάκι στο ποτήρι!!!

 
At 12:33 π.μ., Blogger Afrikanos said...

και που να δειτε τα Ουρανια Τοξα που ειπια σημερα!!!!

Θανατερα!

(ευτυχως εχωσα αλλον να οδηγησει!χαχχαχαχα)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home