Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2006

Μια Καλημέρα σε όλους σας

Επανεμφάνιση μετά απο μερικές μέρες & νέο post-άκι. Σας έλειψα? Σε μερικούς πιστεύω πως ναι και σε άλλους όχι. Κάποια ψυχή μου είπε ότι πλέον δεν έχει νόημα να μπαίνει στο blog και με ταρακούνησε. Δεν είναι και ότι καλύτερο να χάνεις καλούς αναγνώστες(στριες). Οπότε πρέπει να τους κρατήσουμε γιατί τους θέλουμε.

Αν και οι καταστάσεις δεν βοηθάνε αλλά θα το παλέψουμε. Σήμερα θα στείλω την αίτηση για αναβάθμιση της ταχύτητας της adsl, οπότε σε κάποια στιγμή θα την κόψουνε για κανα 10ήμερο.
Αξίζει όμως πιστεύω τον κόπο, απο 384 να περάσουμε στην χιλιάρα. Ελπίζω μόνο να είναι 10ήμερο και να μην περιμένω κανα 10μηνο, γιατί τότε θα με δείτε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μετά τις εξετάσεις, υπήρχαν (& υπάρχουν) μπερδεμένα συναισθήματα. Η ανακούφιση για την θετική κατάληξη είναι μεγάλη αλλά κάθε βήμα προσθέτει αρκετές σκέψεις που θα πρέπει να τακτοποιηθούν σε κάποια σειρά.

Τις μέρες που πέρασαν γνώρισα bloggers, κάναμε καλή παρεούλα και ευχάριστη. Έζησα μοναδικές στιγμές με κάποιο φανταστικά υπέροχο άτομο, στιγμές αναμεσα σε άλλα άτομα και μοναδικές δικές μας. Ωραία πράγματα, που σε κάνουν να καταλάβεις την ομορφιά της ζωής και το νόημα το βαθύτερο. Τελικά κάποιες φορές, αν προσπαθήσεις να ασχοληθείς με το αστέρι που έσβησε μια κουκίδα του, μπορείς να το κάνεις καλύτερο (πολύ καλύτερο) και πιο φωτεινό. Πιστεύω θα υπάρξουν και αναλυτικά Post για όλα αυτά, απλά αναφέρω επιγραματικά τα κύρια σημεία της εβδομάδας που πέρασε.

Είδα και το Post της μικρής ολλανδέζας για το τρακαρισμά της. Μη μου στεναχωριέσαι, αφού εσύ είσαι καλά δεν αξίζει να αγχώνεσαι για τα σίδερα. Το ότι έγινε ίσως σε περίεργη φάση της ζωής σου το καταλαβαίνω, αλλά αν είσαι εσύ μια χαρά όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα.

Την καλημέρα μου σας στέλνω, να περνάτε πάντα καλά.

7 Comments:

At 2:09 μ.μ., Blogger Η Μικρή Ολλανδέζα said...

:))
απλώς θα αργήσουμε να ξαναπιούμε καφέ!
εκτος αν κεράσεις :ΡΡΡΡ

 
At 6:50 μ.μ., Blogger roupis said...

Και το ρωτάς? Άκου εκεί για καφεδάκι να ρωτάμε.....

Θα οργανωθούμε, σύντομα

 
At 6:55 μ.μ., Blogger Nemertes said...

Roupaka μου την έκανες μια φορά με τον άλλο τον ούγκα που ερωτεύτηκε. Άντε ανασκουμπωθείτε, θέλω κέρασμα. (Θα πέρναγες νομίζεις αν δεν ευχόμουν εγώ εκείνο το καταπληκτικό, θεάρεστο, εξαίσιο, "καλή επιτυχία"; :p)

 
At 7:53 μ.μ., Blogger roupis said...

Δεν φταίω εγώ που ερωτεύτηκε το παλικάρι, άλλος έβαλε το "δαχτυλακι του".....

Όσο για το κέρασμα, κανένα πρόβλημα.

Θα κανονιστεί, λίαν συντόμως

 
At 11:51 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!
Καλή φάση με την αναβάθμηση του adsl.Το σκέφτομαι κι εγώ.Είναι πολύπλοκη διαδικασία;Ελπίζω να είναι πράγματι δεκαήμερο...

 
At 12:35 π.μ., Blogger Afrikanos said...

.....σα να μου φαινεται οτι με ξεφωνιζετε εδω μεσα....ετσι εχω μια αμυδρα υποψια....οσο παταει η γατα τον ελεφα δλδ, οχι σπουδαια πραγματα!....


Βρε ουστ! Κοιτα ποιος μιλαει,ρεεεεεεεεεεε!!!!!!

 
At 11:42 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Keep up the good work Using perfume $0.05 minute phone plans Chrysler security Building a roof rack for land rover Milf seekers samples peugeot 206 alloy wheels

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home