Τρίτη, Ιουνίου 13, 2006

MUNTIAL

Πέντε μέρες μουντιάλ και νομίζω ήρθε η ώρα να αποτυπώσω τις σκέψεις μου. Καταρχήν πιστεύω οτι υπάρχει θέαμα και ουσία. Κάτι που έλειπε στα προηγούμενα ή τουλάχιστον ήταν σε ελάχιστο ποσοστό στη φάση των ομίλων.

Την ώρα που γράφω έχει μόλις τελειώσει η Γαλλία με την Ελβετία και περιμένουμε όλοι οι φίλαθλοι του κόσμου το βραδυνό μάτς που είναι το ντεπούτο της Βραζιλίας. Ελπίζω να μας καθηλώσουν στις πολυθρόνες μας οι μάγοι της μπάλας. Το μάτς της Γαλλίας ήταν μέχρι στιγμής η μόνη παροδία του μουντιάλ. Μια γερασμένη ομάδα, όπου ο καθένας παίζει για τον εαυτό του χωρίς αρχή και τέλος. Άοσμη, άγευστη και χωρίς ουσία. Σκέτη απογοήτευση και δεν νομίζω οτι μπορόυν να φτάσουν μακριά οι γάλλοι.

Γενικά όμως είδαμε πολλά και ωραία γκόλ μέχρι στιγμής. Υπήρξαν και 2 ανατροπές, της αυστραλίας και της κορέας. Γενικα κυλλάει σε υψηλά επίπεδα το μουντιάλ.

Όσο για το στοίχημα, αρκετός κόσμος έχει βγάλει μέχρι τώρα πολλά χρήματα. Και αυτό γιατί γενικά έχουν περάσει σχεδόν όλα τα φαβορί, τα γκόλ έχει κυμανθεί στα επίπεδα που περιμέναμε και οι μόνοι αγώνες που "έσπασαν" είναι φθσικά η γαλλία (αν και δεν ήταν έκπληξη) και η σουηδία. Όλοι οι απανταχού παικτες του στοιχήματος κάνουν το σταυρό τους να συνεχιστούν τα φυσιολογικά αποτελέσματα για να βγάλουν τα σπασμένα του χειμώνα και όχι μόνο.

Σε ανομονή λοιπόν του παιχνιδιού της Βραζιλίας με την Κροατία. Περιτώ να αναφέρω οτι δεν θα στοιχηματίσω τίποτα στο συγκεκριμένο ματσάκι και αράξω απλά να απολαύσω μοναδικές στιγμές απο τους βραζιλιάνους στο γήπεδο και τις βραζιλιάνες στην εξέδρα. Ελπίζω να μην απογοητευτώ απο το θέαμα. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ........


1 Comments:

At 7:27 π.μ., Blogger So_Far said...

Καλημέρα Μεσιέ Roupis. Η Βραζιλία μου φάνηκε ότι έχει "κομάρες" στα πόδια. Βέβαια κάποιες φορές είναι και ο αντίπαλος που μετράει.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home