Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2006

Τιριρινι...

20 λεπτα ακόμα για το ματσάκι της εθνικής με τα αμερικανάκια, και εχω προετοιμαστεί κατάλληλα. Η φραπεδιά έτοιμη με φουλ πάγο και βλέπω το pre game στην ΝΕΤ.

Είναι μια καλή μέρα για να γευτούμε τιριρίνη σήμερα, σε μας θα αφήσει μια υπέροχη γλυκιά γεύση, ενώ στους αμερικάνους μια εντελώς πικρόξυνη που θα την θυμούνται για πολύ καιρό. Το μεγαλύτερο όπλο μας φυσικά είναι ο προπονητής μας, που όπως είχε πεί και ο κόουτς των γάλλων "για να κερδίσουμε θα πρέπει να κλειδωθεί ο γιαννάκης στο ξενοδοχείο".

Ελπίζω να πάει καλά το ματσάκι και να κερδίσουμε, για μας πιστεύω ότι είναι σαν τελικός. Αν φυσικά κερδίσουμε δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το χρυσό με τίποτα. Απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλητισμού μας θα είναι, για σκεφτήτε η εθνική μας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ....., το λές και γεμίζει το στόμα σου.

Σε περίπτωση που στραβώσει με τους αμερικάνους και πάρουμε το επόμενο ματσάκι, 3 καλύτερη ομάδα στον κόσμο, σαφώς μεγάλη επιτυχία και αυτή η θέση για τη χώρα μας.

Σε λίγο η 2 αήττητες ομάδες του τουρνουά μπαίνουν στο παρκέ, ελπίζω να συνεχιστεί το σερί μας και να έχουμε την 7η νίκη μας.

Όλες τις ευχές μου στα παιδια της εθνικής, και στο τέλος του ματς να γευτούμε τιριρίνη μετά απο το περσυνό στο βελιγράδι.

".......το κύπελλο θα πάρουμε όπως στο βελιγράδι"

3 Comments:

At 11:06 π.μ., Blogger Η Μικρή Ολλανδέζα said...

cross my fingers....

 
At 11:54 π.μ., Blogger Afrikanos said...

67-53 μπροστααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

 
At 1:29 μ.μ., Blogger roupis said...

Μπραβο Στα παιδια

100 πόντους στους Αμερικάνους

"...το κύπελλο θα πάρουμε όπως στο βελιγράδι"

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home