Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

45 κ κατι "ψιλα"

  Απιστευτο το πως πεταει ο χρονος, κ ομως περασανε 4 χρονια κ σε αυτο το κεφαλαιο της ζωης μου. Κ ηρθε η στιγμη που παλι θα πρεπει να "αποδειξω" σε καποιους, μεσω κατι .......εξετασεων οπως το λενε αυτοι οτι ειμαι ικανος.......για ποιο πραγμα ομως?????

  Αυτο πραγματικα δεν τοχω καταλαβει κ δεν νομιζω να καταλαβω ποτε, το για ποιο πραγμα. Φυσικα κανεις απο αυτους δεν ηταν εκει να δουν το πως αντεδρασα στην ανακοπη, το πως χειριστηκα το αλλεργικο σοκ με 5 συστολικη πιεση, πως καταφερε να φτασει η γιαγια με 24 σφυξεις στο νοσοκομειο, τι φαρμακα κ σε τι δοσεις δωθηκαν στην υπερκοιλιακη ταχυκαρδια, πως τοποθετηθηκε ο γυψοναρθηκας σε 4πλο συντριπτικο καταγμα κνημης, πως σταθεροποιηθηκε το πνευμονικο οιδημα κ εφτασε στο νοσοκομειο, πως.........πως........

  Αλλα θα κριθω απο μια ερωτηση που θα εχει βρει καποιος ειδημονας.....σε καποιο site, σε μια υποσημειωση ενος βιβλιου, που φυσικα εχει να βαλει χερι σε ασθενη κ να εξετασει καποιες δεκατιες.

  Κ γω θα πρεπει τωρα να βρω το κουραγιο να διαβασω οτι υπαρχει κ δεν υπαρχει για καθε νοσο ξεχωριστα, αφου συγκεκριμενη υλη στην ειδικοτητα μου δεν υφισταται κ να παω να ακουω τις αρχιδιες του καθε ανεγκεφαλου.

  Νομιζω μερικα lexotanil, ισως βοηθησουν εκεινη την ημερα, ισως.........ισως 

3 Comments:

At 4:36 μ.μ., Blogger Afrikanos said...

Κουράγιο kume!...ένα ακόμα εμποδιάκι για υπερπήδηση :)

Θα τα καταφέρεις είμαι σίγουρος!

...έχουμε περάσει και χειρότερα.

Ajde Bato! :D

 
At 6:30 μ.μ., Blogger roupis said...

Ε ναι πιστευω κ αυτο να περασει με το καλο.
Παντως τουτο εδω μονο εμποδιακι δεν το λες......

 
At 10:19 π.μ., Blogger Afrikanos said...

Βοηθάει στην προοπτική του θέματος, άμα το λες έτσι :)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home