Τρίτη, Οκτωβρίου 14, 2008

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Λοιπον, μετα απο πολυ καιρο αποφασησα να γραψω μερικες σειρες. Κατι σαν αποχαιρετισμο γιατι το blog αυτο σταματα να υπαρχει, σε λιγο καιρο. Θελω να ευχαριστησω ολους εσας που με ανεχτηκατε ολο αυτον τον καιρο, με τις περιεργες βλακειες και ιστοριες που εγραφα. Δεν θα ξεχασω οσους γνωρισα απο το χωρο αυτο αλλα και αυτους που ειχαμε την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα.

Θελω να γραψω μερικα πραγματα, αλλα οι περισσοτεροι τα ξερετε και θα σας φανουν βαρετα, ισως να αναρωτηθητε και το λογο που τα γραφω. Ξερω οτι καποιος θα καταλαβει και τα γραφω μονο για 1 ατομο, απλα να μαθει κατι περισσοτερο για τα blogs και γενικα το ιντερνετ.

Γνωστο σε ολους οτι οι σελιδες αυτες ειναι προσωπικες, γραφει ο καθεις οτι τουρθει, μερικα αληθινα, καποια ψεματα, ισως μερικα ονειρα, καποιες φαντασιες, πολλες βλακειες και γενικα οτι γουσταρει ο καθενας. Αλλωστε δικια του ειναι η σελιδα και μπορει να διαλεξει τη μορφη που θα της δωσει. Πρεπει ομως ο αναγνωστης να ειναι σε θεση να καταλαβει τι ισως να ειναι αληθινο και τι οχι, αν δεν το κανει και βγαζει συμπερασματα για το ατομο συμφωνα με το blog του τοτε αναποφευκτα θα βγαλει λαθος συμπερασματα. Και αν ειναι ενας απλος αναγνωστης τοτε δεν τρεχει και τιποτα, αν εισαι ομως ΕΣΥ??????????? Δυστηχως τοτε το λαθος ειναι μεγαλο και κρινεις - κατακρινεις σε ασχετο σημειο και σκοπο. Θα οδηγηθεις σε λαθος δρομους και θα επηρεαστεις χωρις να υπαρχει πραγματικος λογος, αλλα το κακο θα εχει γινει. Πολλες φορες αυτα που γραφουμε εδω ερχονται σε αντιθεση με αυτα που λεμε σε καποιο τετ-α-τετ, συμφωνω οτι μπερδευει μερικες φορες αλλα αν εχεις μπει σε διαδικασια να γνωρισεις πραγματικα τον διπλανο σου, τοτε ουτε διλημα θα εχεις ουτε θα μπερδευτεις ποτε.

ΕΣΥ ομως και μπερδευτηκες και σε διλημματα μπηκες, δεν ειναι ψεματα οτι φυσικα το ηθελες και το επαθες. Να θυμασαι παντα οτι το μονο αληθινο ειναι αυτο που σου λεει καποιος οταν σε κοιταει στα ματια, τιποτα αλλο δεν μετραει και κυριως δεν μετραει το πριν. Αν μπεις στο τρυπακι του πριν εχεις τελειωσει και φυσικα ποτε δεν πιστεψες τα λογια του, απεγνωσμενα εψαχνες ευκαιριες να πιαστεις οτι δεν ειναι αληθινο. Το πετυχες φυσικα στο τελος, ελπιζω να το απολαμβανεις τωρα.

Να ξερεις ομως οτι τα blogs (ιστιοσελιδες, οπως η δικια μου) εχουν και μερικα καλουδια. Π.Χ. μπορω να βλεπω ποτε και ποιος μπαινει και διαβαζει κατι απο τα περιεργα που γραφω, πληροφοριες που μετα στελνονται στο mail οποτε εισαι καθημερινα ενημερωμενος ποτε και ποιος ασχολειτε μαζι σου. Φαντασου τωρα λοιπον ........... να γινεται κατι τετοιο και μετα να βλεπεις τον αναγνωστη σου............, εχει ''γελιο'' αρκετο, για να μην πω κατι περισσοτερο. Δυστηχως ειναι πραγματα που δεν τα ξερεις για το ιντερνετ, οποτε μην εισαι τοσο αφελης, κυριως με ατομα που το χειριζονται απο την γεννηση του. Μενεις ξεκρεμαστο σαν ατομο, γυμνο θα μπορουσα να πω και δεν ειναι καλο για ΣΕΝΑ.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ....... μουμεινε, τεςπα, κανε πως δεν το διαβασες, προσπερασε το, οπως εκανες και με ολα τα υπολοιπα, τουλαχιστον ετσι ειπες σε καποιους, αλλα δεν ζωγραφησες ολη την εικονα αλλα μονο τα κομματια που κανουν τον συνομιλητη σου να σε στηριξει. Πηρες αφεση αμαρτιων, πηρες δυναμη και εκανες οτι εκανες. Απλα για τα πρακτικα που λενε, να σου θυμησου ποσο εντυπωση σου εκανε οταν ελεγα κατι ...... ας πουμε περιεργο και μετα απο μικρο η μεγαλυτερο διαστημα μονολογουσες: ''παλι δικαιο εχει'', για να δουμε και στο τελευταιο αν θα εχω δικαιο η οχι. Τα αποτελεσματα τα ξερεις ηδη και στην μια και στην αλλη περιπτωση,απλα ο χρονος θα δειξει ποια πλευρα θα επικρατησει. Αν τυχον εχω αδικο τοτε εισαι μια χαρα, πανω στο ασπρο αλογο που θα σε τρεξει με χιλια, αν ομως εχω ''και παλι'' δικαιο, ολα θα γινουν λασπη, χωμα, και καπνος. ΕΣΥ προφανως ξερεις καλυτερα απο τον καθενα και ελπιζω και απο μενα, αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου βγαινει το σκηνικο και κοβει η μαγιονεζα?

Οπως και ναχει το πραγμα, ο roupis, ο κοινος βασιλης, ο ...........ος για καποια ψυχη θα σου κανει την χαρη. Θα εξαφανιστει, θα σβησει ολα τα ιχνη πισω του και οτι ξερεις οτι θα κανει στο μελλον θα αλλαξουν ολα. Δεν ειναι αλλωστε η πρωτη φορα που το κανω, διαφορετικο το αντικειμενο ιδιο αποτελεσμα, διαφορετικη ωθηση & ψυχολογια ιδιος παρανομαστης. Ξερω καλα το κολπο και θα το κανω επαγγελματικα πλεον, οποτε μην ανησυχεις για τιποτα. Κοιτα μονο να παλεψεις με τον εαυτο σου και να κερδισεις την μαχη, γιατι μονο τους νικητες θυμουνται, οι χαμενοι μενουν θαμμενοι για παντα και ξεχασμενοι απο ολους. Και να ξερεις, μαλλον να θυμασαι οτι το αποτελεσμα ειναι αυτο που μας κρινει για τους γυρω μας. Δεν εχει σημασια να εχω μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης εγω η ο διπλανος μου, για τους γυρω μας ημαστε και οι δυο μας χαμενοι και αποτυχημενοι και θα το σερνουμε αρκετο καιρο στα ματια των αλλων. Να μην γελαστεις με τα λογια που θα σου πουνε, απλα κοιταξε τους στα ματια και θα καταλαβεις, κατι που σου προτεινω νακανεις και αρκετα συντομα και θα με θυμηθεις. Αυτα για τον περιγυρο, για μας...... αστα να πανε. Οτι και αν ππουμε, οτι και αν κανουμε, οταν βρεθουμε μονοι μας, ξερουμε την αληθεια. Και εκει βρισκεται το αγκαθι που κανει την ζημια, καποιοι το ονομαζουν τυψεις, καποιοι παιχνιδια μυαλου, αλλοι συνειδηση, και παει λεγοντας. Ασχετως του ονοματος που του δινουμε εχει την ιδια επηρροη παντα πανω μας. ΕΣΥ το ξερεις ισως καλυτερα απο ολους μας, αλλα αποφασησες να το ξαναζησεις, μαλλον σου ελειψε αρκετο καιρο.

Ετσι λοιπον με τα ''τεχνασματα'' της τεχνολογιας, ηξερα καθε φορα που ειχες ασχοληθει με το blog αυτο, οπως και τοσα μα τοσα αλλα. Δεν εχουν σημασια ομως πλεον.

Ξερω οτι σε καποια στιγμη θα μπεις να δεις τι εχω γραψει για σενα, ποσο μα ποσο λαθος εισαι?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!. Παρολα αυτα βλεπεις οτι σου κανω την τελευταια χαρη σου, ετσι για το γαμωτο που λενε. Μπορεις αν θελεις να κανεις διπλο click στον τιτλο να ανοιξει μονο αυτο που γραφω τωρα και να το εκτυπωσεις, κρατησε το ετσι για αναμνηση.Αλλωστε μπορεις να κανεις και συλλογη με οτι κατα καιρους .......... μαζευεις.

Μην στραβωνεις, δεν ειρωνευομαι , απλα καταγραφω γεγονοτα, τοσο μικρα αλλα τοσο ........ ικανα να καταστρεψουν σε μια στιγμη οτι προσπαθεις για χρονια να κτισεις με μεγαλο κοπο.

Πλεον οι μαχες σου εχουν περιοστει σε μονο μια, δεν υπαρχουν ουτε οι διεκδικησεις, ουτε οι αποριες, ουτε αμφισβητησεις, ουτε σοβαρα προσωπα, ουτε σοβαρα λογια, ουτε κατακρισεις προς εσενα. Υπαρχει μια και μονο μαχη που θα πρεπει να παλεψεις οσο δεν εχεις φανταστει για να βγεις νικητης, γιατι μονο ο νικητης εχει δικαιωμα να συνεχισει οπου θελει και οπως θελει. Ο χαμενος αντιθετα χανεται για παντα και μενει ξεχασμενος απο ΟΛΟΥΣ.