Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009

ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Ναμαστε παλι εδω, μετα απο αρκετο καιρο. Τελικα με τα πολλα και τα διαφορα που συμβαινουν στην περιεργη ζωη μου, αποφασησα να διατηρησω το blog. Θα μου χρειαστει αλλωστε εκει που θαμαι σε λιγο καιρο. Θανε το παραθυρο στον εξω κοσμο. Δεν λεω οτι δεν θα περασω ωραια, μια χαρα θαναι αλλα το νησι το χειμωνα εχει οπως και να το κανουμε την ιδιαιτεροτητα του και την αρκετη του ησυχια.
Φυσικα μετα απο τοσο χρονο απουσιας, αμφιβαλω αν θα με διαβαζει κανενας, αλλα μικρο το κακο. Θελω να το κρατησω και να γραφω διαφορα - περιεργα - σκεψεις - αισθηματα - αποφασεις - ανατροπες και οτι αλλο.
Οσο για τις ανατροπες ειναι πλεον τοσες πολλες που αμφιβαλλω και εγω ο ιδιος αν τις προλαβαινω.
Και για να τα παρουμε με τη σειρα τα πραγματα, πλεον περιμενω το διορισμο για το αγροτικο. Τριμηνακι στο βολο και μετα αλλονησο, μια χαρα θαναι. Ενα χρονο για περισυλλογη, να δουμε και να γνωρισουμε νεα προσωπα και καταστασεις και οτι αλλο μας κατσει. Μετα απο 2 χρονια στο ΣΩΤΗΡΙΑ το αποχαιρεταμε και φευγουμε για αλλες πολιτειες.
Μεσα στα 2,5 χρονια που περασαν, εγιναν απιστευτα γεγονοτα, με αποκορυφωμα το χαμο το του πατερα μου. Και αλλα περιεργα και δυσκολα, ψυχοφθορα θα ελεγα, αλλα μαλλον ηταν για να τα ζησουμε. Δεν ξερω το λογο, ισως καποια τιμωρια, ισως "καθε εμπόδιο για καλό" (ποσα ακομα εμποδια για αυτο το γαμημενο το καλο πρεπει να περασω?), δεν ξερω.
Μπορει στις επομενες μερες ή τους επομενους μηνες να γραψω λιγα λογια, οπως μου βγει.
Αλλα πραγματικα στα δυσκολα βλεπεις ποιος ειναι διπλα σου, σε σκεφτεται, σε αγαπαει, εχει ενα καλο λογο να σου πει, ισως να απλωσσει και το χερι του για μια βοηθεια.
Εκει βλεπεις τι πραγματικα χαρακτηρα εχει ο καθενας. Οταν ολα ειναι ωραια και καλα, no problem. Λεμε τις αρχιδιες μας, κανουμε τις μαλακιες μας, γελαμε και ολα μελι γαλα.
Στα δυσκολα ομως κουμπαρε τι παιζει?
Εκει ειναι τα αγγουρια φιλε, αστα να πανε.
Τεςπα, εδω θαμαστε και με τον καιρο θα τα λεμε, ετσι να περναει η ωρα μας.
ΓΙα τωρα σας φιλω στις μασχαλες και τα λεμε λιαν συντομως.

1 Comments:

At 9:55 π.μ., Blogger paperflowers said...

Επανεμφανίστηκες κ ξαναχάθηκες...

Ο κομήτης Roupis σε νέες περιπέτειες!
;-)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home