Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2006

Κυριακή πρωϊ......με τον πρώτο καφέ.

Καλημέρα στα αλάνια της Blogόσφαιρας. Καιρό είχαμε να τα πούμε, μια εβδομάδα χωρίς τα δικά μου λόγια και χωρίς τις δικές σας εντυπώσεις. Διάφορα περίεργα έγιναν που πρέπει να σχολιαστούν, βρίσκω ευκαιρία πίνοντας τον πρώτο μου καφέ σήμερα να γράψω μερικά απο αυτά, χωρίς σειρά, σκόρπιες σκέψεις.

Για αρχή να καλωσορίσω το φιλαράκι που ανέβηκε για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. Ελπίζω όλα να του έρθουν πλέον βολικά, αν και εκει που βρήκε σπιτι δεν νοήται αθήνα αλλά τέλος πάντων. Υπάρχει και το μετρό, γιατί με αμάξι ίσως πιο γρήγορα να παώ χαλκίδα παρα εκεί. Όχι ότι έχω αμάξι αλλά λέμε τώρα. Αν είχα όμως????????

Να ρωτήσω κάτι τον γυναικείο πληθυσμό (και όχι μόνο). Πως το βλέπετε μια γυναίκα 33 ετών, να απολαυμάνει το sex, να της αρέσει, να το ζητάει σε καθημερινή βάση, αλλά να μην "βάζει τα χέρια της στην φωτιά?" Για άλλα μέρη του σωμάτος ούτε που το συζητώ. Και για να μην προτρέξετε σε διάφορες υποθέσεις, την τραβάει σεξουαλικά το ταίρι της, την ελκύει, θέλει σε καθημερινή βάση το sex αλλά ......... ασχολήται με τον άλλο στην απόσταση μόνο μεταξύ κρανίου και στήθους. Μέχρι εκεί, τίποτα άλλο. Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων.

Υπάρχει και μια ψυχή, αρκετά .....περίεργη, να το πώ παράξενη..... να το πώ, κάπως πάντως να το πώ. Έχει πολύ γέλιο, φυσικά συμφωνα με αυτά που λέει. Το τι ισχύει δεν μπορώ να τοο ξέρω, ούτε μπορώ να μπώ στο μυαλό του καθενός, πάντα τα σχόλια γίνονται σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθενός.

Η συγκεκριμένη έχει βγεί απο μια σχέση πρίν λίγο διάστημα και της έχει κάτσει κάπως. Ζορίστηκε γενικώς, κάτι που εγώ δεν το καταλαβαίνω γιατί λέει ότι δεν υπήρχε επικοινωνία, αν λέιπει όμως το βασικό συστατικό τοτε δεν υφίσταται υγιής σχέση, άρα πρός τί το κόλλημα? Θα έλεγα καλύτερα που κατάφερε και την έκανε πρίν ζορίσουν τα πράγματα. Έχει πάντως πολύ γέλιο το συγκεκριμένο άτομο , προχτές μου λέει ότι έβαλε 2 κιλά, έφτασε τα 61, αλλά το γέλιο είναι ότι έβαλε 1 κιλό σε κάθε κωλομέρι. Πως κατάφερε και το μέτρησε τώρα αυτό δεν το κατάλαβα ακόμα.

Και φυσικά μετά την σχέση της ψιλοψάχνεται, και καλά κάνει. Είναι και μικρόυλα και είναι άκρως φυσιολογικό να ψάχνεται, παρόλο που πάντα την κυνηγάνε τουλάχιστον 5-6 άντρες σε μόνιμη βάση. Μάλλον ψάχνει κάτι ιδιαίτερο κάτι extreme θα έλεγα, το φάσμα των αντρών που την κυνηγάνε αρκετά μεγάλο. Περιλαμβάνει δικηγόρους, γιατρούς, αθλητές, ιδιωτικούς υπαλλήλους, επιχειρηματίες και αρκετούς άλλους. Αλλά αυτή εκεί βράχος.

Τι τους κάνεις τους άντρες Α. και τρέχουν πίσω σου? Λογικό είναι να έχει λάβει και πολλά ερωτικά γράμματα, sms, mail και τα σχετικά.

Διάβασα μερικά απο αυτά, εκεί έχασα πάσα ιδέα για το αντρικό φύλλο. Καλά κάνεις και τους δουλεύεις, τώρα το κατάλαβα, το τραβάει ο οργανισμός τους.

Ειδικά ο ένας, ανακάτεψε τόση ποίηση με απίστευτη φιλοσοφία που και το λεξικό του μπαμπινιώτη να έχεις δεν πρόκειται να καταλάβεις τι θέλει να μας διδάξει ο ποιητής. Τόση κουλτούρα για να γαμήσουμε?????????? Τι να σου απαντήσει έρμε το κορίτσι αφού δεν καταλαβαίνει τι της γράφεις? Αμφιβάλω αν κατάλαβες και σύ ο ίδιος τι έγραψες. Θάπρεπε να βάλω κομμάτια, αλλά ........ άστο καλύτερα.

Κάποιο δεύτερο που διάβασα, ο τύπος βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ρε φίλε αν σου αρέσει μια γυναίκα πές το, μην το παιδεύεις πολύ, αφήνεις τον καιρό να περνάει, σε βλέπει η άλλη σαν φίλο και μια ωραία πρωία της πετάς τον πύραυλο, ότι είσαι τρελλά ερωτευμένος μαζί της. Τι θέλεις τότε να σου πεί? Και συνεχίζεις να γράφεις ότι τα έχεις πάρει με τον εαυτό σου που δεν το είπες νωρίτερα.

Δείχνεις ότι είσαι ανεγκέφαλος, δείχνεις και ότι σε εκνευρίζει ότι είσαι ανεγκέφαλος. Αν δεν εκτιμάς εσύ την πάρτη σου, πως θέλεις να σε εκτιμήσει ο άλλος? Περίεργα πράγματα, δεν τα καταλαβαίνω. Εκτός και αν θεωρούν ότι το μελό ρίχνει τις γυναίκες, το μελό ίσως, η βλακεία του μελό δεν το νομίζω.

Απίστευτα πράγματα γίνονται στον κόσμο, έκανα μια μκρή αναφορά χωρίς να θέλω να επεκταθώ γιατί θα έλεγα πολλά.

Αφού βρίσκεις καλά κάνεις και τους δουλεύεις, εγώ μαζί σου είμαι. Μα τόση βλακεία να κυκλοφορεί στον κόσμο? Και μετά αναρωτιόνται μερικοί πως υπάρχουν κάποια άτομα που εξωτερικά δεν βλέπονται και κυκλοφορούν με απίστευτες γυναίκες, αν καταφέρεις και μπείς στο μυαλό της γυναίκας δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Οι 2 προηγούμενοι σχεδόν αδύνατο να καταφέρουν κάτι αντίστοιχο.

Δουλεψέ τους όσο μπορείς Α., το τραβάει ο οργανισμός τους. Αλλά αυτό που ψάχνεις σίγουρα δεν μπορείς να το βρείς σε τέτοια άτομα.

όσο για τα κωλομέρια σου μην αγχώνεσαι, απο όσο ξέρω έχεις φοβερό πισινό σύστημα, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς (τουλάχιστον για τώρα). Αν προσθέσεις απο 1 κιλό ακόμα τότε να σε ζώσουν τα φίδια, γιατί θα χασεις το σημα κατατεθέν σου, και δεν λέει. Είσαι μικρή ακόμα και αφρατούλα και όσο και αν ακούγεται κυνικό, ο φοβερός κώλος είναι ένα απίστευτο όπλο για την γυναίκα και ειδικά στην ηλικία σου.

Απο την άλλη αν τον χαλάσεις, τι θα έχουμε να βλεφαριάζουμε και εμείς τα πουρά????????

4 Comments:

At 11:55 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Καλημέρα στα διαβαστερά και προβληματισμένα αγόρια. Υποθέτω, γιατί μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω βεβαίως βεβαίως, ότι το κιλό στο κωλομεράκι γίνεται αντιληπτό από την κούρμπα που αρχίζει να κάνει. Χμ...

Οι φίλες σου και οι γνωστές σου έχουν θεματάκια πάντως. Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχεις εσύ και ψάχνεις για φως στο τούνελ τους (με την καλή έννοια).

Για την 33χρονη φίλη σου, δεν το βρίσκω παράξενο, μπορεί να μην είναι έτοιμη ακόμη λόγω ίσως μιας προηγούμενης σχέσης?! Μπορεί ακόμη να είναι ερωτευμένη με τον πρώην, ποιος ξέρει?

Για την άλλη περίπτωση, της αφρατούλας φίλης σου... μυστήριο. Χωρίς να θέλει να κάνει σχέση, να έχει τόσες προτάσεις. Μάλλον είναι που δεν είναι διαθέσιμη, αυτό τους τρελαίνει. Είναι νόμος, πάντα θες αυτό που δεν μπορείς να έχεις και απορρίπτεις αυτό που σου χαρίζεται.

Είναι καλό ρουπίδιο αυτό το πονηρό θηλυκό και κατεργάρα γυναίκα;

Άσε μου απαντάς αύριο...

 
At 10:35 π.μ., Blogger roupis said...

Θεματάκια υπάχουν πάντα, ατελείωτα.

Η μεν 33άρα το "πρόβλημα" το έχει ανέκαθεν, όχι με τον τελευταίο!!!!!!

Για την άλλη περίπτωση, το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι δεν σχολιάζεται σε λίγες γραμμές.

Θέλει πολύ ανάλυση, εκτεταμένη & αναλυτική.

 
At 10:55 π.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

Τόσο δύσκολη περίπτωση είναι? που πας και τις βρίσκεις ρουπίδιο? Βέβαια αν μπορούσες να αναφερθείς σε μια προσωπικότητα λακωνικά, αυτό δεν θα ήταν καλό- θα σήμαινε ότι δεν υπάρχει ενδοχώρα, οπότε... πάλι καλά...

 
At 11:04 π.μ., Blogger roupis said...

Δεν έγραψα ότι είναι δύσκολη περίπτωση, ανάλυση θέλει και το πολύ δύσκολο αλλά και το πολύ καλό.

Εσύ τώρα γιατί κόλλησες στο πρώτο, δεν το ξέρω.

Θα συμφωνήσω μαζί σου πάντως, "ενδοχώρα" υπάρχει και θέλει μεγάλη εξερεύνηση

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home