Κυριακή, Μαΐου 21, 2006

ΣΑΚΗΣ - ΜΑΡΙΑ & EUROVISION

Δεν θα κρίνω την θέση μας στην τελική κατάταξη. Δεν είμαι κάποιος ειδικός της μουσικής, αλλά αυτό όμως που είδα θα το πώ. Ήταν η μόνη παρουσία που ήτανε solo, δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε ή όχι (αν και νομίζω πως ναί), χωρίς κάποιο φανταχτερό για background.
Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, για να μην πώ οτι εκνευρίστηκα αφάνταστα είναι ο ΣΑΚΗΣ. Ευτυχώς δηλαδή που ήταν και η Μαρία και έλεγε και καμιά κουβέντα, και δεν γίναμε εντελώς ρόμπα (που δεν νομίζω να μην σχολιαστεί απο όλους και όλα τα μέσα η στάση του Σάκη).
Απορώ, τον πληρώσανε να πάει εκεί και να κάνει την "κούκλα", με την απίστευτη ενδυμασία που μου θύμηζε κάτι απο πολλές δεκατίες πίσω αλλά ακόμη δεν το έχω ανακαλύψει. Πάλι καλά που δεν βγήκε με κανά λαμέ, να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Αν και δεν είχε μεγάλη διαφορά αυτό που φορούσε.
Αλλά και το ανοικτό πουκάμισο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι απίστευτο ήταν αυτό?????? Πραγματικά θέλω να μάθω αν το πρότεινε κάποιος στυλίστας το όλο look του Σάκη, αν ναί είναι για πολλές σφαλιάρες.
Είναι απίστευτα πράγματα αυτά, καραγκοζηλίκια χωρίς προηγούμενο. Πίστεύω οτι χάλασε κατά πολύ το image του ο Σάκης με το σημερινό.
Κρίμα, γιατι σαν διοργάνωση ήταν αρκετά καλή. Όμως τα "στρατιωτάκια ακούνητα αμίλητα" που έπεζε ο σάκης, μαζί με την εμφάνιση του έριξαν κατά πολύ το επίπεδο.