Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2006

Σάββατο λοιπόν

Σάββατο σήμερα, οπότε για να δούμε τι έχει το πρόγραμμα. Το ρίξαμε λίγο έξω με τον ύπνο, σηκώθηκα αργά αργά λίγο πρίν τις 10. Κατεύθυνση κουζίνα για καφέ και αμέσως στο μπάνιο και τα κλασσικά πρωϊνά.

Ετοιμάζω τον καφέ, μπαίνω στην μπλογκόσφαιρα και διαβάζω τα διάφορα νέα, κάποια τηλεφωνήματα και καρφί στο ψιλικατζίδικο για εφημερίδα, αθλητική το σάββατο, πολιτική μόνο την κυριακή.

Διαβάζω τα διάφορα, και μετά προχωράει η μέρα όπως κάθε σάββατο. Περίεργο όμως, γιατί είναι όλα όπως κάθε άλλο σάββατο? Θα έπρεπε να υπάρχει κάτι διαφορετικό ξεχωριστό? Κάνω ένα flash-back και τότε το θυμάμαι, ρε σείς αύριο έχω εξετάσεις.

Ψάχνω απο εδώ, ψάχνω απο εκεί, αλλά τίποτα. Ούτε ένα μικρό δείγμα αγχους, περίεργο. Το ξανακοιτάω καλύτερα το θέμα, μια δόση ανησυχίας, κάτι λίγο απο υπερένταση, καμιά φλασιά υπαρξιακού χαρακτήρα......, τίποτα.

Κάτι δεν πάει καλά, ρίχνω μια ματιά στο ημερολόγιο μπας και έχω κάνει λάθος στην ημερομηνία, μήπως πέρασαν οι εξετάσεις ΄είναι το άλλο σαββατοκύριακο, μπα 9 δεκέμβρη σήμερα, άρα καλά θυμάμαι, όντως αύριο έχω εξετάσεις.

Κάτσε ρε φίλε να το πιάσουμε καλά το θέμα. Μέχρι χτές θυμάμαι κάποια ανησυχία να υπάρχει, σήμερα τίποτα και αύριο θα είμαι σαν τουρίστας. Κλασικό το θέμα, πάντα η ίδια αντιμετώπιση για τις εξετάσεις.

Αύριο θα εμφανιστώ σαν να θέλω να συμπαρασταθώ σε κάποιον φίλο-η, λές και εγώ δεν θα συμμετάσχω στις εξετάσεις, μιλάμε για βλακεία πολλών καρατίων. Αλλά καλύτερα πιστεύω έτσι, άλλωστε ότι ήταν να κάνω το έκανα και με το παραπάνω, γιατί λοιπόν να αγχώνομαι?

Πάμε αύριο με το ηθικό ακμαιότατον (κατάλοιπα του στρατού αυτά), να γράψουμε ότι ξέρουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Τις καλύτερες ευχές μου για τα παιδιά που γράφουν σήμερα και ιδιαίτερα για τον ψηλό.

Ελπίζω και εύχομαι το επόμενο ποστάκι να είναι απο τα καλύτερα που θα έχω γράψει μέχρι τώρα, παίζει πάντα και το ενδεχόμενο να είναι καταστροφικό, αλλά θα το παλέψουμε για το πρώτο.

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους σας.

4 Comments:

At 4:29 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος said...

γιατρέ, αύριο είναι η μέρα σου, να πας έτσι χαλαρός όπως είσαι πάντα και να τους κάνεις όλους να παραμιλάνε με τις επιδόσεις σου.

πιστεύω σε σένα, θα τα καταφέρεις.

σε περίπτωση που μία στις χίλιες αγχωθείς, άκου τα κάλαντα της βανδή τρεις φορές πριν κοιμηθείς και άλλες δύο αφού ξυπνήσεις, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο κι άρχισε να τα χορεύεις μόνος σου, στίψε ένα πορτοκάλι και πιες το, μη φας σουβλάκια απόψε και σταμάτα να διαβάζεις μέρα που είναι.

Να χαίρεσαι τις Άννες σου. Μα τι λογοδιάρροια είναι αυτή που με έχει πιάσει? Τελικά δεν το έσπασα το μωρό, έσπασα τα ξυλάκια που πιάνω τα μαλλιά μου. Εκτονώθηκα κι έτσι.

Το κέρασμα ισχύει, έτσι?

Καλά ντε, σκάω.

 
At 11:55 π.μ., Blogger srm1033 said...

Ελπίζω να έσκισες σήμερα.:)))

 
At 12:06 μ.μ., Blogger roupis said...

argyrenia -> thanks για τις ευχές, ας τελειώσουμε και για το κέρασμα μην αγχώνεσαι

convised -> το ελπιζω και εγώ αλλά είναι το απογευμα το γλέντι, ακομα καφέ πίνουμε

 
At 1:06 μ.μ., Blogger Afrikanos said...

Ευχές πιάσανε, όβερ!:-)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home