Πέμπτη, Μαΐου 15, 2008

Destinator και ξερό ψωμί

Πρίν λίγες ημέρες αποφάσισα τελικά να αγοράσω κάποιο destinator (gps). Και φυσικά δεν θα μπορούσε να κυλίσει ήρεμα η υπόθεση. Έχει το γέλιο της. Και πως να μην έχει αφού κατάφερα σε λίγες ώρες να κάψω 3 κομμάτια?

Τώρα για το αν τα τσάκισα εγώ ή ήταν ελαττωματικά δεν μπορώ να σας το πώ με σιγουριά. Αλλά η ιστορία γράφτηκε με grande finale.

Σάββατο λοιπόν μεσημεράκι και αποφασίζω να βολτάρω γενικώς και αορίστως. Μπροστά μου το electroworld, στροφή για την είσοδο και μέσα. Βλέπω μετά απο κάποια βήματα το gps (για πολλοστή φορά) και χωρίς να το πολυσκεφτώ το βάζω στη μασχάλη και βούρ για ταμείο. Πληρώνω και με κατεύθυνση σπίτι, να το φορτίσουμε ντε και να παίξουμε λιγάκι. (όταν μεγαλώσω θα τα κόψω αυτά, θα ΩΡΙΜΑΣΩ)

Ανοίγω το κουτί ψάχνω για usb καλωδιάκι αλλά μάταια. Νο πρόμπλεμ, έχουμε και καρτ ριντερ. Κοτσαρω το εργαλείο στο μωρό ( το πισι, ντε) αλλά τίποτα. Φορτίζει αλλά δεν το αναγνωρίζει, άγνωστη συσκευή λέει. Ας λέεει ότι θέλει, θα το παλέψω αργότερα. Παουερ ον στο τζι-πι-ες και νάτο, ωραίο με κάποιο περίεργο χάρτη αλλά δουλεύει. Πάω για φραπέ, γυρνάω και βλέπω τι τζι-πι-ες ....... πεθαμένο. Δεν ανοίγει δεν φορτίζει δεν κάνει τίποτα. Ρε μπας και θέλει φόρτιση στο του-του μόνο? Κάνω μια βόλτα αλλά τίποτα.

Τηλεφωνάκι στο κατάστημα, νο προμπλεμ λέει ο υπάλληλος, φέρτο για αλλαγή.

Πολύ πρόθυμα και χωρίς τα σχετικά νάζια και με παραξένεψε. Όσο πίνω το φραπεδάκι το χτυπάω στο γκούγκλι και είδα το απίστευτο. Όλοι με την συγκεκριμένη συσκευή έχουν πρόβλημα, πρέπει να την αλλάξουν 2-3-4 ..... φορές μέχρι να τσακώσουν μηχανάκι να δουλεύει. Οκ λέω και γω, πάω να το αλλάξω.

Η μόνη ερώτηση του υπαλλήλου ήταν αν θέλω το ίδιο ή κάποιο άλλο, το ίδιο λέω εγώ (πότε θα τις κόψω τις μαλακίες δεν ξέρω ακόμα), το παίρνω και σπίτι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ξαναπάω το αλλάζω. Μια απο τα ίδια αλλά σάββατο ντε και έκλεισε το μαγαζι, με βαρέθηκε και σου λέει αυτός θα μας φάει όλο το stock.

Καλά θα πάω δευτέρα. Λίγες αναζητήσεις στον γκούγκλι και αποφασίζω να πάρω άλλο μοντέλο, κάτι θάξερε αυτός που ρώτησε αν θέλω το ίδιο. Αποφασίζω για το mls destinator, πάω όλο χαρά αλλά μοντελάκι τέρμα. Γαμώ την καταδίκη μου γαμώ, τι πρέπει να κάνω σε τούτη την ζωή για να κάνω κάτι χωρίς να ιδρώσω? Σε 3-4 μέρες λέει το παλικάρι μετά απο παραγγελιά. Δεν παίζει μεγάλε, έχεις κάπου και το κρύβεις, όχι δεν έχω, έχεις φέρτο μη φάμε τα μουστάκια μας, δεν έχω ούτε gps ούτε μουστάκι να επιμένει αυτός, εκτός και αν............
Ρίχτο μεγάλε, ήξερα ότι κάτι έκρυβες.
Αν...... το πληρώσεις εδώ και πας στον κωτσόβολο να το πάρεις, έφυγα ήδη. Φτάνω στον ακατανόμαστο και (μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά) δουλεύει 1 ταμίο και έχω μπροστά μου 4 άτομα. Οι 3 απο αυτούς κάνουν αγορά με δάνειο και πρέπει να εκτυπωθούν και να υπογραφούν μια χωματερή χαρτιά. 40 λεπτά θυμήθηκα ακομα και το χρώμα κυλοτάκι της μαρίας στην β' δημοτικού.

Τελικά τόχω στα χέρια μου, ωραίο και κομψό, φτάνω σπίτι , το συνδέω στο μωρό, όλα οκ. Φόρτιση οκ. Αλλα έλα ντε που είχα δεί οδηγίες να ξεκλειδώσεις τα win mobile και να το κάνεις απο pna σε pda. Η βιασύνη δεν είναι καλή, γιατί ένα μικρό λάθος στον κώδικα και ούτε ανοίγει ούτε δουλεύει ούτε κουνιέται (άσχετο).

Τόκαψα και αυτό?????? Είναι δυνατόν?????? Πάμε απο την αρχή, και μετά απο 20 λεπτάκια δούλεψε και με τα γουιντοους ξεκλείδωτα.

Όλα μια χαρά, ωραίο παιχνιδάκι δεν μπορώ να πώ, αλλά θέλει προσοχή στην οδήγηση.
Θα σας πώ άλλη φορά που κοίταγα το μηχανάκι και παραλίγο να στραβώσω την κόμωση της κυράς που οδηγούσε και μιλούσε στο κινητό (και αυτή). Το ότι είχα εγώ το stop, δεν σας το λέω. Αλλά και η φάση με την κυριούλα που επεστρεφε απο την λαική και παραλίγο να γίνει σαλάτα, όπως και με τον πιτσαδόρο έχουν γέλιο. Το ότι με έβριζε η κυριούλα σε μια διάλεκτο που δεν κατάλαβα γρι, έχει καμιά σημασία? Ποιός ξέρει τι μπινελίκι και κατάρα έφαγα.

Αλλά άλλη φορά όλα αυτά, μη μου πάθετε κα΄τι απο το πολύ διάβασμα.

Τετάρτη, Μαΐου 07, 2008

ΠΑΛΙ ΤΕΣΣΑΡΑ

Πριν καν τελειώσει το ματς με τον ΑΡΗ στη σαλονίκη, η υπερομαδάρα μας πάλι κατάφερε να μαζέψει 4 τεμάχια.

Και έχει ακόμα μέχρι το τέλος αρκετή ώρα, ελπίζω να μη δούμε κανα τραγικό σκορ.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα.........

Τρίτη, Μαΐου 06, 2008

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ = 1-0




Κυριακή απόγευμα και αποφασίσαμε να πάμε γηπεδάκι. Καλή φάση το γήπεδο αλλά ακριβό σπορ, είναι δυνατόν 30 και 50 ευρό το εισιτήριο? 4 άτομα δηλ 130 ευρώ??????

Ασε να μην συνεχίζω γιατί εκνευρίζομαι, κόσμο δεν είχε μόνο 10.000 άτομα. Φυσικό ήτανε μετά την τεσσάρα που φάγαμε απο τον παναθηναϊκό. Το ματσάκι είχε ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 1-0, ο άρης δεν έδειξε και κάτι ιδιαίτερο. Ένας ίβιτς ήταν όλη η φάση αλλά όταν έφαγε την κλωτσιά και βγήκε......, άντε γειά.

Το ωραίο ήτανε που τον αποθέωση όλη η εξέδρα, με χειροκροτήματα. Ωραίες στιγμές.

Αύριο ανεβαίνει η ΑΕΚ σαλονίκη, να δούμε τι θα γίνει και εκεί, την κυριακή δε πάλι με τον παναθηναϊκό και πρέπει να ήμαστε μέσα.

Άλλωστε είπαμε, στηρίζουμε ιδέα γιατί απο ομάδα ...... δεν έχουμε.

Κυριακή, Μαΐου 04, 2008

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ...... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Μου πήρε λίγες μέρες να συνέλθω απο το στραπάτσο της πρωτομαγιάς και σήμερα που συνήλθα κάπως λέω να σας τα πώ.

Το να πας σαλονίκη και να κάνεις 5 ώρες άντε 6, άντε και 7 με καμιά στάση παραπάνω το καταλαβαίνω. Αλλά να κάνεις 5 ώρες μέχρι το σούνιο, πως σας φαίνεται? Μούρθε να βγάλω το δέρμα μου ως άλλος κροταλίας, ο φραπές τελείωσε την πρώτη ώρα, φάγαμε και τα μηλαράκια μας, κάναμε και μισό πακέτο στριφτά και πέφτει το μάτι μου πρώτα στο ρολοϊ.

Έχουν περάσει περί τις 3 ώρες, μετά στο κοντέρ (τι ήθελα να το μηδενίσω ο μαλάκας?) μόλις 38 χιλ, δηλ κοντά στα απίστευτα 13 χιλ ανα ώρα.

Κάνας αθληταράς δεν είμαι, τα κιλάκια μας τα παραπάνω τάχουμε (και με το παραπάνω), αλλά και με τα πόδια 13 χιλ την ώρα μπορεί και να τα έκανα.

Απίστευτη κίνηση, φοβερό μποτιλιάρισμα και όλα αυτά για να πιάσω το μάη. Καλά μούλεγε ο κολλητός να αράξω σπίτι και να πιάσω τον "άλλο τον μάη", αλλά εγώ ήθελα να πάω για να πιάσω το μάη και έτσι και αλλιώς. Δύο σε ένα κάτι, όπως τα σαμπουάν. Τελικά την φάγαμα την πατάτα και ησυχάσαμε.

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ άλλη πρωτομαγιά αν είμαι αθήνα δεν ξεκινάω την ημέρα εκείνη ούτε για το περίπτερο.

Έτσι για να στανιάρω, παίρνω σήμερα το κασκολάκι μου και πάω γήπεδο να εκτονοθώ, ένεκα απο αύριο δουλειά πάλι, οπότε λίγη ακόμα εκτόνωση την θέλω.

Πάω να φωνάξω για την ιδέα, γιατί ομάδα δεν έχουμε για να φωνάξω, ελπίζω να μην φάμε πάλι 4.

Θα δείξει...........