Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2006

Συνεχίζουμε.......

Συνεχίζω το διάβασμα, κάθε μέρα η ένταση μεγαλύτερη. Το άγχος μεγαλώνει, η ένταση κορυφώνεται. 2 εβδομάδες (κάτι λιγότερο) και τελειώνουμε. Ελπίζω με θετικό αποτέλεσμα και το παλέυω να είναι θετικό. Θα δείξει στις 11 δεκέμβρη, ή θα κάνουμε υπέροχες γιορτές με τον βραχνά να έχει γίνει παρελθόν, ή..........

Ο κουμπάρος έβαλε δορυφορικό Internet. Επιτέλους το κατάφερε μετά απο τόσους μήνες. Βάλαμε και τα προγραματάκια για PC to PC συνομιλία, αλλά μας την έκανε ο κουμπάρος στην στροφή. Το να μιλάς και να τον ακούς να μετράει το μεγαμπαιτ δεν είναι και ότι καλύτερο.
Βάλε Flat σύνδεση κουμπάρε, δεν γίνεται αλλιώς. 500 μεγαμπάιτ τι να σου κάνουνε?????
Φυσικά και δεν φτάνουνε ούτε για πρωϊνό, και ήτανε αναπόφευκτο να χαθεί ο κουμπάρος. Σήμερα έχει και τις εξετάσεις για άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, ελπίζω να μην τον ταλαιπωρήσουν αρκετά.

Για σένα "παντρεμένε" τι να πώ? Νόμιζες ότι σε ξέχασα εεεεε!!!!!.

Δεν νομίζω, θα στα "χώσω" και σένα. Παντρέψου & παντρέψου για να ζήσεις καλά και όλα τα σχετικά. Το ότι βρήκες εσύ γυναικάκι σένιο και πρώτο και μπορείς να συνεννοηθείς, νομίζεις ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Δεν στα είπανε καλά "παντρεμένε".

Ίσως να έχω το κοκαλάκι της νυχτερίδας και να βρίσκω πάντα τα "περίεργα", ίσως να έχω και τη βλακεία και να αφήνω χωρίς λόγο κάτι που αξίζει περισσότερο, ίσως να φταίει και η ηλικία (όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε και πιο παράξενοι), αλλά αν βρώ νορμάλ άνθρωπο να μπορώ να πώ 2-3 λέξεις χωρίς πολύ κόπο, θα κάνω πάρτυ.

Άντε ετοιμάσου σε καμιά δεκαριά χρόνια να κάνεις κανα καλό προξενιό, έτσι την βλέπω την δουλειά, αλλιώς δεν έχει προκοπή.

Πότε θα πάμε να πάρουμε το παιχνιδάκι? Άντε κάνε το καινούριο σύστημα και να το εγκαινιάσεις με το παιχνιδάκι.

Την γυναίκα την βολέψαμε όπως έμαθα με το θέμα, για κάτι τέτοια δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε όλα τα άλλα "κολλάει η αγελάδα" και σπινιάρει.

Ψηλέ που είσαι χαμένος? Κάποτε που ήσουνα αρκετά πιο μακριά, είχαμε καλύτερη επικοινωνία. Άντε κάνε προκοπή και στις 11 δεκέμβρη να κεράσεις........
Δεν πιστεύω να σε τρέχουνε πολύ, ή απο συνήθεια να τρέχεις μόνος σου και να νομίζεις ότι σε τρέχουνε, πάν μέτρον άριστον φίλε, μην το ξεχνάς ποτέ.

Για τους άλλους τους "κανίβαλους" τι να πώ!?!?!?!?!?

Ένας στην καβάλα & ο άλλος στην φλώρινα, άντε να περάσουν οι εξετάσεις και να οργανώσουμε κανα meeting πρίν τις γιορτές. Καιρό έχουμε να τα πούμε απο κοντά.

Καλά να περνάτε όλοι σας, και φυσικά αρχίστε τιε προετοιμασίες για τις γιορτές. Δεντράκια, στόλισμα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δώρα για τους φίλους & γνωστούς (και όχι μόνο).

Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2006

Ταχω παίξει..........

Νιώθω απίστευτα, δεν μπορώ να το περιγράψω μάλλον να το φυλακίσω σε μια και μόνο λέξη. Νιώθω το κεφάλι μου να ζυγίζει κάτι περισσότερο απο όλο το υπόλοιπο το σώμα μου, και μέσα στο κρανίο πολλαπλά μικροσκοπικά ζωύφια να κάνουν πάρτυ , ένα συνεχόμενο βουητό υπάρχει στα αυτιά μου, τα μάτια μου έχουν γίνει σαν χαραμάδες , τσούζουνε, πονάνε και η φιγούρα μιας γριούλας να είναι συνεχώς μπροστά τους.

Η γριούλα κακόμοιρη και ανήμπορη αλλά παρόλα αυτά να μου γελάει συνεχώς και να με κοροϊδεύει (πρέπει να αλλάξω τα ληγμένα, αυτά με χαλάνε πολύ).

Ο κώλος μου πρησμένος, με δυσκολία κάθομαι στην καρέκλα, τα πόδια μου πιασμένα απο τις πολλές ώρες καθισιού.

Προσπαθώ να γράψω κάτι στο blog και μπροστά μου περνάνε λέξεις: ουρική αρθρίτιδα, αλλά η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα ούρα, σύνδρομο Felty, kawasaki (όχι η μηχανή, αυτή είναι αρρώστια), σύνδρομο αδαμαντίδη - behcet, σύνδρομο sjogren, κοκκιωμάτωση wegener, αγγειτίδα Churg-Strauss, σύνδρομο Goodpasture, νόσος crohn, νόσος conn, σύνδρομο ARDS.......... και πάει λέγοντας.

Αν δε κάνω καμιά στραβή και φλασάρω για κάνα φάρμακο (μοξιφλοξασίνη, κεφτριαξόνη, αμικασίνη, μεροπενέμη, σιπροφλοξασινη, ερυθρομυκίνη, πενικιλίνη, β-λακτάνες, κεφαλοσπορίνες, αντιφυματικά, κορτικοειδή, κορτικοστεροειδή, μη αντιφλεγμονώδη κορτικοστεροειδή, βρογχοδιαστολικά.........) ή κανα μικροοργανισμό (ασπέργιλος Fumigatus, ασκαρίδες, φιλάρια, στρεπτόκοκκος, σταφυλόκοκκος, legionella pneumophila, haemophilus influenzae, pseudomonas aeruginosa, mycoplasma pneymoniae.......) τότε σίγουρα θα κάψω φλάτζα.

Ελπίζω να την βγάλω καθαρή τις επόμενες δύο εβδομάδες μέχρι τις εξετάσεις και να μην αφήσω τα κοκαλάκια μου, στο άνθος της ηλικίας μου (ναι, ναι, γιατί γελάς??????? φυσικά και άνθος....)

Ρε πούστη μου δεν μπορώ να βλέπω καλά το μόνιτορ, αυτή η γριούλα είναι ακόμα μπροστά μου και έχει γαμηθεί στα γέλια... (πέρασα μου φαίνεται στο δεύτερο στάδιο, μόλις μπώ στο τρίτο θα με ψάχνουν να μου κάνουν δώρο εκείνο το γαμάτο πουκαμισάκι, το άσπρο ντε, που δένει σταυρωτά τα χέρια πίσω στην πλάτη..............., μαζί με τσάμπα διακοπές.........

Με χάνεται φίλοι συμblogκίτες, δεν βλέπω να κρατάω 20 μέρες ακόμα..................................

Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2006

Εδώ είμαι

Μετά από 2 εβδομάδες περίπου αποχής από την Blogoσφαιρα, βρήκα καιρό να γράψω κάτι. Έχω χάσει επεισόδια από τα ποστάκια σας αλλά θα επανορθώσω.

Δύσκολη εποχή, πλησιάζουν εξετάσεις και είμαι στην πίεση, πρέπει πάση θυσία να βρίσκομαι στους χαμογελαστούς την επομένη των εξετάσεων, αλλιώς θα ψάχνω για ταράτσα να βουτήξω. Όποιος ζεί σε ρετιρέ και αποτύχω στις εξετάσεις μπορεί να με καλέσει για καφέ, δεν θα αρνηθώ.
Καλά μην τα παίρνεται όλα τις μετρητής, πλάκα κάνω.

Ξέρω και κάποιους άλλους που διαβάζουν αυτή την εποχή, μερικοί ζορίζονται, άλλοι κλαίγονται (ναι ναι για σένα το λέω, μην απορείς), εύχομαι το καλύτερο για όλους.

Χτες πήγα να βγάλω καινούρια ταυτότητα, γινότανε ο μεγάλος χαμός. Αφού στην αρχή νόμιζα ότι κάτι τσάμπα μοιράζουνε και έχει τόσο κόσμο, αλλά μετά σκέφτομαι τι μπορεί τσάμπα να δίνουνε στο τμήμα? Φυσικά μεταβολή και έξω, σιγά μην περιμένω 2-3 ώρες για την ταυτότητα. Μεγάλη η χάρη τους.

Έχω κάποια περίεργα να σας γράψω, αλλά δεν έχω χρόνο τώρα. Θα επανέλθω με νέο ποστάκι. Τώρα πάμε για εφημερίδα και καπνό και μετά διάβασμα.

Ελπίζω να περνάτε καλύτερα και πιο χαλαρά από μένα όλοι σας